Savaitgalio pusryčiai: varškė su kondensuotu pienu ir dribsniais

Šiandien peržiūrėjau visus savo publikuotus pusryčių receptus ir supratau, kad daugiausia (net 13) tinklaraštyje yra blynų receptų. Tame, aišku, nieko keisto, labai jau mūsų šeimyną juos mėgsta. Bet šiandien paįvairinimui, nusprendžiau paskelbti varškės receptą. Jis labai nesudėtingas, bet kaip sakoma, genialumas slypi paprastume. Labai jau man patiko varškės ir dribsnių derinys. Tikslių kiekių nerašysiu, nes patys geriau žinot, kiek varškės sugebate suvalgyti, kokio saldumo ir riebumo ją mėgstate.

varske4

Pusryčiams reikės:

Jei netingim, varškę pertrinam per sietelį, kad neliktų gumuliukų ir ji pasidarytų ypatingai švelni. Įpilame tiek kondensuoto pieno, kad varškė būtų norimo saldumo. Jei masė vis dar sausa, o ne kreminė, įpilame kelis šaukštus paprasto pieno. Išmaišome.

Į stiklinę, arba dubenėlį susluoksniuojame varškę, uogienę ir pusryčių dribsnius. Valgome su puodeliu šiltos kakavos arba kavos.

Skanaus 🙂

8 thoughts on “Savaitgalio pusryčiai: varškė su kondensuotu pienu ir dribsniais

  1. Anonymous

    >Vadinasi, graži nuotrauka, jeigu tik prie lipduko ir prikibote :). Asmeniškai nematau jokios problemos, gi ne stiklinės viduje tas lipdukas.

    Reply
  2. Medeja

    >As taip noreciau varskes.. tikriausiai lengviausia man ja butu pakeisti ricotta. ir dar prideti svieziu uogu..:)

    Reply
  3. Viktorija

    >Vaikai, gyvenkime draugiškai 🙂 Kam lipdukai nepatinka – nusiplaunam, kam netrukdo – nekreipiam dėmesio 😉

    Rūtuliuk, ačiū už apdovanojimą 🙂

    Medeja, dar galima varškę namie pasigaminti. Bet kiek atsimenu, Tu būtent taip ir darai 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *